Улаанбаатарт
Цаг агаар
Partly Cloudy -14/ -26
Haute logo

HAUTE Innovative Gourmet Cuisine

200 хүний багтаамжтай франц стилийн тохижилттой, уужим саруул цонхтой үйлчилгээний заал, 10-30 хүний багтаамжтай VIP өрөөнүүддээ зочид та бүхнийг хүлээн авах мэргэшсэн чадварлаг баг хамт олонтойгоор үйл ажиллагаа явуулж байна.'

Чиглэл

Сонгодог франц стилийн дээд зэрэглэлийн ресторан

Үйл ажиллагаа

  • Өдөр, оройн зоог
  • Тэмдэглэлт баяр, ёслолууд
  • Катеринг үйлчилгээ

Ахлах тогооч

Доржийн БУЯН

Боловсрол, эзэмшсэн мэргэжил

  • 2004-2006 Rubiswil lbach ахлах сургууль /Switzerland/
  • 2006-2009 BBZB Luzern Худалдааны дээд сургуулийн мэргэжлийн тогоочийн ангийг Алтан медальтай төгссөн.
  • 2009-2011 Худалдааны дээд сургуульд суралцаж мастерийн зэрэг хамгаалсан.
  • 2009-2010 нарийн боовны чиглэлээр мэргэшүүлэх курс төгссөн.
  • 2011-2012 Хоолны цэс, төлөвлөлтийн чиглэлээр мэргэшүүлэх курс төгссөн.

Ажлын туршлага

  • 2006-2013 "Adelboden" fine dining -SOUS CHEF /ахлах тогооч/
  • 2011-2013 "Adelboden" fine dining -LEHRMEISTER /Сургагч багш/
  • 2013-2014 "HAUTE" Member club -SOUS CHEF /ахлах тогооч/
  • 2015-2016 "MONET" Fine dining -HEAD CHEF /Ерөнхий тогооч/
Left stand